SAP Çözümlerimiz

Lütfen bizimle iletişime geçin

SAP Çözümlerimiz

SAP danışmanlığı alanındaki hizmetlerimiz, SAP portföyünün tüm alanlarında mevcut SAP sistemlerinin ve uygulamalarının hazırlık ve planlamasından, uygulamaya geçişine ve varolan sistemlerin optimize edilmesine kadar uzanmaktadır. Ayrıca, özel müşteri desteği için servis hizmetleri sunuyor ve ihtiyaca yönelik geliştirmelerle destek sağlıyoruz. SAP projelerinizin program ve proje yönetimi, test yönetimi veya bütünsel kalite güvencesi konularında, deneyimli ve yetenekli danışmanlarımız size yardımcı olmaktadır. SAP ECC, SAP S/4 HANA gibi SAP Enterprise Yönetimi uygulamaları veya mevcut IT altyapınıza SAP çözümlerini entegre etme konusunda ilgileniyor musunuz?

Müşteri ilişkilerinizi şekillendirmek için SAP CRM’i kullanmayı veya özelleştirilmiş yazılım ayarlamalarına ihtiyaç duyuyor musunuz? Orta ölçekli işletmeniz için büyümenize ve yeni iş modellerinize esnek bir şekilde uyum sağlayabilmeniz için kapsamlı bir On-Demand çözüm mü arıyorsunuz? SAP Business ByDesign ile “Büyük” bir SAP sisteminin işlevlerinden feragat etmek zorunda değilsiniz. Felsefemiz, her türlü danışmanlığın temelini oluşturur: İhtiyaçlarınıza uygun özel çözümler tasarlarız ve uygularız, bu süreçte iş süreçlerinizi her zaman göz önünde bulundururuz.

Tedarikçi Portal Çözümleri

Tedarikçi portal çözümleri, çalışan, iş süreçleri ve bilgiyi entegre eden kapsamlı bir entegrasyon ve uygulama platformudur.

Uzuner Consultin - S:HANA

E-İhale

E-İhale Yönetimi, bir satın alma sürecindeki ihale işleminin adımlarını kapsar ve düzenler. Elektronik satınalma uygulamaları arasında en büyük getiriyi sağlayan yöntemdir.

MES Çözümleri

Fabrikada gerçekleştirilen üretime yönelik operasyonların SAP ile entegre çalışacak şekilde digital olarak yönetilmesini sağlayan bir web uygulamasıdır.

Uzuner Consulting - IT-Organisationsentwicklung

Üretim Planlama Uygulaması

Firmalar için özel geliştirililen SAP ile entegre çalışan üretim planlama yazılımıdır.

Service images

Enflasyon Muhasebesi Paketi

 

Service images

E-Mutabakat

SAP’de geliştirilmiş bir uygulamadır. Tamamen ayrı bir işelm kodu ile kullanılır. Uygulama çalıştırıldığı zaman SAP sistemindeki FI verileri anlık okunur. Mutabakat durumu anlık raporlar üzerinden takip edilir.

Service images